MIÉRT VAGYUNK JOBBAK?

Biztonság mindenekelőtt

A professzionális szolgáltatóknál megismert szigorú adatkezelési biztonságot nyújtjuk szolgáltatásainkhoz.

Gyors ügyintézés

Tárhely szolgáltatás és domain regisztráció akár 5 perc alatt, a megrendelés varázsló segítségével!

Kiemelt támogatás

Mi is ügyfelek vagyunk, és tudjuk, milyen, amikor segítségre van szüksége. Ezért a lehető legmagasabb szintű emberi és műszaki minőséget nyújtjuk.

Az árak Forintban értendők, tartalmazzák az ÁFA értékét.

WEBTÁRHELY CSOMAGOK

pricing image
Tárhely mérete
Adatforgalom
Alkalmazás telepítő
Hozzárendelhető domain
Kezelőfelület
DNS menedzsment
Ingyenes SSL
Telefonos támogatás
Biztonsági mentés
CGI Támogatás
Egyedi PHP.INI
CRON feladatok
PHP 7 ready
MYSQL adatbázis

Korlátlan*: az ésszerűség és a szabad erőforrások határain belül. A DirectAdmin felületen nincs definiált korlát beállítva a tárhely csomaghoz. A feltüntetett árak új előfizetésre értendőek, meglévő kiváltására nem alkalmazható!

 

Kedvezményes áron, kizárólag tárhelycsomag mellé

Kiegészítő szolgáltatások

tab-icon-3

Weboldal készítés

Szép és egyedi weboldal készítés vállalkozások részére, mobilbarát megjelenéssel. A weboldal tervezésénél fontos a megrendelő tevékenységi köréhez igazodó, a megcélzott látogatói kör megszólításához legmegfelelőbb internetes megjelenés kialakítása, mert a weblap már meghatározó marketing elemként szerepel a köztudatban, és szinte mindenki használja őket a mindennapokban.

tab-icon-2

Online marketing

A sikeres online megjelenésnek számos összetevője van. Manapság már nem elég, ha egy cégnek weboldala van, az online marketing minden elemét használnunk kell, ha sikereket akarunk elérni az eladások területén, vagy ha azt szeretnénk, hogy minél többen megtalálják termékeinket, szolgáltatásainkat. Segítünk megvizsgálni a vállalkozását, és közösen kidolgozzuk azt a módszert, amellyel mérföldekkel lehagyhatja a versenytársait. 

tab-icon-4

Keresőoptimalizálás

Ha megvan a honlap, a céges megjelenés, hátra van valami igazán nagyon fontos: el kell érni, hogy a potenciális vevők és partnerek meg is találjanak az internet elképzelhetetlenül nagy dzsungelében.  A keresőoptimalizálás segítségével feljebb jön weboldalunk a Google keresési listáin, aminek következtében több emberhez tudjuk eljuttatni honlapunkat. A megnövekedett látogatók számra pedig nagy valószínűséggel több eladást, bevételt jelent számunkra.

tab-icon-1

Weboldal költöztetés

Egyes szolgáltatók súlyos összegeket kérnek el a honlap átköltöztetéséért. Béreljen nálunk Prémium tárhelyet, mi díjmentesen elvégezzük a költöztetéssel járó feladatokat. 

GYAKORI KÉRDÉSEK

Fontos szempont a tárhely választás során, hogy mekkora tárterületre is lesz szüksége, illetve, hogy mekkora a napi látogatottsága a weboldalának. A tárhely foglalás esetén minden olyan adattal érdemes számolni, ami elhelyezésre fog kerülni a tárterületen. Ilyen lehet a weboldal és elemei (programkódok, képek), a levelezés és az adatbázisok. Valamint minél látogatottabb egy weboldal, annál nagyobb erőforrás szükséges annak kiszolgálásához. Ezért egy közepes web áruház (1500 látogató / nap) esetén már a Presztízs tárhelyeket javasoljuk. Érdemes lehet vizsgálni azt is, hogy a weboldal fejlődési dinamikája eredményezheti-e a tárhely foglalás növekedését. Amennyiben ezt nem tudja megállapítani, úgy a weboldal mérete és látogatottság alapján érdemes választani egy tárhelyet. Menet közben, a növekedés folyamatában – akár évközben is – váltani lehet nagyobb tárhely csomagra.

2016.01.10-vel megváltozott a megrendelés rendje! A továbbiakban elektronikus úton, papírmentesen történik a szerződéskötés. A megrendelést a http://kontrolpanel.hu alatt tudja leadni.
  • maximum 1 munkanap adminisztrációs idő a fiberhost.hu részéről
  • maximum 3 munkanap adminisztrációs idő az Internet Szolgáltatók Tanácsa részéről. Ezt követően a Domain név már ideiglenesen működik!
  • 8 nap nyilvános meghirdetés, ezt követően történik meg a végleges bejegyzés.

Az elektronikus számla a következő években felváltja és háttérbe szorítja a papíralapú számlákat. Ez tény, mint ahogyan az is, hogy az e-mail teljesen felváltotta a telefaxot. Ennek alapvető oka, hogy az elektronikus számla jóval olcsóbb és hatékonyabb, mint elődje. Az elektronikus számla fontos tulajdonsága, hogy minden egyes példánya eredetinek és hitelesnek tekintendő. Így az elektronikus számla alkalmazásával nincs szükség hiteles számlamásolatok készítésére a bizonylat elvesztése esetén, mivel azt tetszőleges mennyiségben sokszorosíthatja.

Új számlája beérkezése esetén automatikus e-mailértesítést küld Önnek a partnercég, amit a számla kibocsátója által megadott időközönként, újra elküld a számla átvételéig.

A kapcsolat menüpontra kattintva megtalálja elérhetőségeinket, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére?

info-img-1 icon-1 icon-2 icon-3 icon-4